Jan De Smet
- janm.desmet@ugent.be
- Telefoon
-
056 32 20 09
- Categorie
-
zelfstandig academisch personeel
- Opleidingsonderdelen
-
Biologie van de micro-organismen
Algemene chemie
Biochemie
Biomoleculen
Toegepaste biochemie
Entiteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
- Functie
-
hoofddocent OP3
- Adres
-
Gr.Karel.de Goedelaan 5
8500 Kortrijk - Telefoon
-
056 32 20 09
- Telefoon Secretariaat
- 09 264 61 78
Bibliografie
- Evaluatie van FT-MIR spectrometrie als snelle bepalingsmethode voor de brutosamenstelling en vetzuursamenstelling van vleesproducten en eieren (2009) Ellen Neyrinck, Jan De Smet (UGent), Stefaan De Smet (UGent), Katleen Raes (UGent)
- Meat quality and oxidative stability of prefrozen game meat (2009) Ellen Neyrinck, Jan De Smet (UGent), Stefaan De Smet (UGent), Katleen Raes (UGent)
- Feeding and protein oxidation of meat constituents (2009) Katleen Raes (UGent), Jan De Smet (UGent), Stefaan De Smet (UGent)
Persoonsgegevens uit dit telefoonboek mogen enkel gebruikt worden voor communicatie met individuen in het kader van de opdracht van de universiteit.